Som overskriften siger. Her er de spillere i Premier Leagues historie, der har lavet allerflest målgivende  afleveringer. 

AF KRISTIAN PARIS 

5. Dennis Bergkamp – 94 Assists

FBL-EUR-C3-AJAX-TRAINING

Alle husker denne spillers mål: mål i matrix-stil med en fantastisk afslutning var karakteristisk for hans tid i Newcastle i 2002.

Kom senere til Arsenal, hvor han ligesom tidligere i karrieren lavede masser af mål og faktisk også assists. Det har ført ham op på denne top fem, hvor han har lavet 94 assists.

4. Wayne Rooney – 101 Assists

Arsenal v Manchester United - Premier League

Wazza elsker at slå rekorder. Det viste han da han blev Englands og Manchester Uniteds all time topscorer i denne sæson. Men efter over et årti på toppen ser Rooney nu ud til at måtte se sig omkring efter en ny klub, når transfervinduet åbner igen til sommer.

Han er nummer fire på listen med 101 assists og hele 197 mål…

3. Frank Lampard – 102 Assists

Chelsea v Swansea City - Premier League

Den flerdobbelte vinder og all time målscorer for Chelsea, Frank Lampard, er uden tvivl den bedste Chelsea spiller nogensinde i historien.

Han er netop gået på pension efter 102 assists for klubben i ligaen.

2. Cesc Fabregas – 106 Assists

FBL-ENG-PR-CHELSEA-MIDDLESBROUGH

Den tidligere Arsenal og Barcelona mand har været en del af Antonio Contes gode kontraspil i denne sæson, men har stadig formået at lave hele 11 assists i sæsonen.

Han satte ny rekord i går aftes, da Chelsea vandt 3-0 over Middlesbrough, da han for sjette sæson i træk lavede 10 assists eller flere, hvilket fører ham op på den næstmest assistere spiller i ligaen med 106 assists.

1. Ryan Giggs – 162 Assists

UEFA Champions League Trophy Tour presented by Heineken - Cairo

Ryan Giggs har domineret engelsk fodbold siden de fleste af de nuværende superstjerner blev født. Giggs har opnået bemærkelsessværdigt 13 ligatitler, hvor han har scoret 109 liga mål.

Den øverste mand på listen, kan udover adskillige titler kalde sig Englands assist konge med imponerende 162 assists.