David Moyes kom med et noget ekstravagante svar på, hvorfor han lod Sunderlands nye rekord indkøb Didier Ndong blive på bænken i stedet for britiske Jack Rodwell.  I kølvandet på den udtalelser bringer vi jer her, de klubber i Premier League, der besidder mest ‘Britishness’. 

AF KRISTIAN PARIS 

British-ness bliver her målt på antallet af klubbens førsteholdsspillere, der er af britisk hjemkomst.  Find dit favorithold på listen nedenfor, nå nej….

5.

5. Hull City – 55% britisk

Hull City v Swansea City - Premier League

Hulls manager Marco Silva har købt multikulturelt ind. Han har blandet andet bragt en senegaleser, italiener, normand, en polak, en brasilianer og en serbier til klubben, eftersom som han desperat nok har forsøgt at tilføre klubben noget nyt i januartransfervinduet.

Derudover er mere en halvdelen af førsteholdets spillere enten britisk eller irsk.

4. Everton – 56% britisk

Everton v West Bromwich Albion - Premier League

En evne for at udvikle og købe egne hjemlige talenter har bragt en majoritet af britiske spillere til Merseyside-klubben Everton.

Spillere som Barry og Jagielka er på vej ud af klubben, og modsat vil briterne Tom Davies, Mason Holgate and Ademola Lookman tager over i fremtiden.

3. Bournemouth – 73% britisk

Everton v AFC Bournemouth - Premier League

Nogle af Bournemouths største og bedste transfer siden deres oprykning i 2015 har været engelsk. Se bare på Tyrone Mings, Benik Afobe, Jack Wilshere (lån) and Jordon Ibe.

Derudover indeholder truppen både skotske, walisiske og irske spillere, hvilket gør næsten 3/4 af truppen til spillere fra de britiske øer.