Barcelona  har som bekendt opforstret nogle af de største fodboldnavne i historien. Men i forsøget på den næste stjerne er der også flere potentielle superstjerner, der er gået tabt og ødelagt af klubben. Nedenfor følger en liste. 

AF KRISTIAN PARIS

#4 Marc Muniesa

Marc Muniesa var en af Barcelonas egne talenter, da han i 2009 brød igennem til førsteholdet. Han fik dog desværre kun fire kampe for klubben i de fire år han var inde omkring førsteholdet.

Nu spiller han for Stoke City, som han kom til i 2013 – derudover har han også været udlejet til Girona FC.

#3 Alen Halilovic

Kom til klubben i 2014 som bare 18-årig. Dengang var han et kæmpe talent, der imponerede alle med sine drible evner og hans slående ligheder med Lionel Messi.

Efter blot to år forlod han klubben, efter han tidligere var blevet betragtet som den spiller, der skulle føre Barcelona æraen videre. Lige nu spiller han for Las Palmas, men er udlejet til Hamburg som bare 21-årig.

#2 Ibrahim Afellay

Han var de mest lovende og potentielle superstjerner, da han i 2011 kom til klubben fra hollandske PSV Eindhoven. Han fik dog kun 3 5 kampe for den catalonske storklub i sine fire år i klubben – og kun to mål.

Siden da har han været udlejet til blandt andre Schalke 04 og Olympiakos, og efter Suarez og Neymar kom til klubben, er der bestemt ikke plads til Afellay, der siden 2015 har været i Stoke City.

#1Bojan Krkic

. (Photo by Jasper Juinen/Getty Images)

Han blev af mange sammenlignet med selveste Lionel Messi, da han brød argentinerens rekord som den yngste Barcelona-målscorer nogensinde. Det blev dog ikke til det helt store.

Som bare 17 årig formåede han at lave 12 mål og seks assists i bare 48 kampe for klubben. Desværre afløste Guardiola Frank Rijkaard, og de to blev hurtigt uvenner,  hvilket førte til, at Bojan ikke fik en reel chance i catalonien.

Skiftede til Roma i 2011 og blev derefter udlånt til Ajax. Lige nu er han glemt og udlejet fra Stoke City til Deportivo Alaves i den bedste spanske række.