Nogle spillere bliver succesfulde, mens andre ikke gør. De spillere, der får det meste ud af deres potentiale er dog ikke på toppen i særlig lang tid. Dog er et par spillere nævnt på denne liste eksemplet på det stik modsatte, idet nogle af dem har toppet i slutningen af deres karriere.

Hvorom alting er, har vi fundet og valgt os frem til fem spillere, hvis kontrakter udløber med deres respektive klubber i juni 2017.

#5 Zlatan Ibrahimovic

Manchester United v Southampton - Premier League

Den svenske legende, Zlatan Ibrahimovic, har formentlig sit livs bedste periode lige nu, med en fuldtidskontrakt hos engelske Manchester United, men hans kontrakt udløber altså om blot små 10 måneder.

Malmø-veteranen har spillet for nogle af de mest berømte fodboldklubber i verden, herunder FC Barcelona, Juventus, begge Milan-klubberne og nu Manchester United.

Den tårnhøje angriber har velsagtens den bedste højrefod i fodboldverdenen og har et godt øje for det spektakulære.

Hvad enten det må være hans saksespark mod England, eller hans ‘drible-otte-mand’ for Ajax, så har Zlatan fået alle de svære ting til at se nemme ud.

Zlatan er blevet solgt for over 160 millioner euro i løbet af hans karriere. Han har scoret over 300 klubmål i 487 optrædener, heriblandt 113 mål for PSG i kun 122 kampe.

I 2014 blev Ibrahimovic kåret som Sveriges andenstørste sportsikon efter Björn Borg.

Mon ikke José Mourinho er desperat efter at forlænge med Zlatan efter hans forrygende start på Old Trafford?