Tottenham Hotspur v Chelsea - Premier League

Sommerens transfervindue er netop overstået, og hvilket et af slagsen! Mange transfers blev foretaget, og visse transfers var meget hjerteskærende på nogle fans.

Udover en massiv tilgang af verdensklassetrænere til Premier League, kom der også en masse højtprofilerede spillere til den bedste engelske række denne sommer. Spillere som Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, David Luiz, Shkodran Mustafi, Henrikh Mkhitaryan, Michy Batshuayi og Leroy Sane er alle skiftet til en klub i Premier League.

Den anden vej røg et par gamle spillere, men antallet af transfers væk fra Premier League er som sædvanligt lavt i forhold til den aktivitet, der sker på købs-siden.

Nogle af afgangene fandt blandt andet sted i Liverpool, hvor Martin Skrtel og Mario Balotelli begge forlod klubben på Merseyside, mens der i Southampton blev foretaget et choksalg af Graziano Pelle til Kina, som gør ham til en af de bedst betalte fodboldspillere i verdenen.

Derudover udlejede Manchester City en del af deres spillere, heriblandt Joe Hart til Torino og Samir Nasri til Sevilla.

Vi har taget et kig på nogle af de spillere, som vi har en stærk tro på forlader Premier League i næste sommers transfervindue.

#1: Eden Hazard (Chelsea)

Eden Hazard bliver ofte omtalt som en af de bedste fodboldspillere nu til dags og som fremtidens superstjerne. Han bliver hele tiden kædet væk med et skifte væk fra Chelsea til klubber, der lokker med hurtige penge og eksotiske badestrande. Det menes, at Paris Saint-Germain skulle holde et øje med den belgiske midtbanespiller.

Dog har Real Madrid også meldt sin interesse, og et skifte hertil ser mere og mere sandsynligt ud, efter Zinedine Zidane udtrykte en enorm interesse. En eventuel byttehandel med Los Blancos er ikke umulig, idet Chelsea er på udkig efter en ny angriber, og her kunne Alvaro Morata givetvis passe perfekt ind.

Og hvis så Chelsea er tilfreds med sit nyindkøb i Michy Batshuayi, så er James Rodriguez måske også en mulighed på midtbanen. James har for nylig udtalt, at han ikke føler sig tilpas i den spanske hovedstad, og er han i spillet, der før har været i Chelseas radar.