I nutidens fodbold er det en sjældenhed at se en fodboldspiller forblive loyal til én eller måske to klubber igennem hele karrieren. Vi tager her et kig på fodbolden største ‘klubmænd’. 

Af Kristian Paris 

5. Carlos Puyol – Barcelona (682 kampe) 

Alle kender Puyol for hans, ikke mindst, rodede og krøllede lange hår, men også hans aggressive, men fair spillestil. Gennem tiden har han været en af verdens bedste midterforsvarer og den fødte anfører – både på klubholdet og på landsholdet.
I dag er Puyol med sine 38 år gået på pension efter 16 år i Barcelona, hvor han tilbragte hele karrieren.

4. John Terry – Chelsea (627 kampe)

‘Captain, Leader, Legend’ er han kendt som i Chelsea, hvor han tilbragte hele karrieren og nåede at spille 627 kampe. Det eneste gang han har været væk fra barndomsklubben var i sæsonen 00/01, hvor han var udlejet til Nottingham Forest. Derudover har han med Chelsea vundet  3 Premier League trofæer, 4 FA Cups, 2 Carling Cups og det ekslusive Champions League trofæ i 2012.

3. Paolo Maldini – Milan (902 kampe)

Maldini kunne spille på alle fire positioner i firback-kæden, og han var formidabel med begge fødder. Som 41-årig gik han på pension efter 25 sæsonener og over 900 kampe for italienerne. I hans tid vandt han 26 trofæer; Champions League fem gange, syv Serie A-titler, én Coppa Italia, fem Supercoppe Italiane, fem European Super Cups, to Intercontinental Cups og én FIFA Club World Cup.

Brug piletasterne til at se de sidste to mest loyale spillere