WHUAAAAT?! Her er ni eksemepler på fodboldspillere, du virkelig ikke havde nogen idé om på nogen måde var i familie. For de fleste er de mest kendte familie relationer i moderne fodbold kendt. Tænk bare på Boateng-brødrene, Gary og Phil Neville og Cesare og Paolo Maldini. Læs dem nedenfor. 

ADVARSEL!: du vil se mange fætre…

AF KRISTIAN PARIS 

9. Harry Arter and Scott Parker

Svigerbrødre

for to sæsoner siden var Harry Arter en del af Bournemouth, der slog Fulham med 2-0 på Boxing Day. Det har Scott Parker helt sikkert ikke været tilfreds med. Arter er jo trods alt hans kone bror.

8. Lomana Lua Lua and Yannick Bolasie

Fætre 

Dem som husker Lomana Lua Lua vil med sikkerhed husker hans sjove scoringer efter mål for klubberne Newcastle og Portsmouth. Hvad du nok ikke ved er, at den tidligere DR Congo kant (og hans bror Kazenga) er fætre med Evertons spiller Yannick Bolasie.

7. Leroy Fer and Patrick van Aanholt

Fætre 

Ja, de her to navne kender du med sikkerhed hvis du følger med i Premier League. Begge er etablerede førsteholdspillere i Premier League, og de er i den grad i familie. De hollandske fætre er hele tiden involveret i en kollektiv strid såvel som en personlig.

Midtbanespilleren Leroy Fer spiller i øjeblikket i Swansea City og fætteren og venstrebacken Patrick Von Aanholt spiller i Crystal Palace.

Brug piletasterne til at komme videre