Man kan vist hurtige blive enige om, at de fleste professionelle fodboldspillere lever et luksuriøst liv, med dyre biler, flotte damer og lækkert mad. Sidstnævnte er blevet en plageånd for nogle stykker, og det er netop det denne artikel handler om.

De ti mest overvægtige fodboldspillere har mediet, hitc.com fundet, og dem bringer vi dig her!

Ronaldo

ronaldo

Ronaldo er et godt eksempel på, at vægten ikke rigtig betyder noget. Tre gange fik den brasilianske fodboldspiller trofæet som verdens bedste fodboldspiller. I denne tid, var der dog ikke noget galt med vægten. Det begyndte først for alvor at gå ned ad bakke i AC Milan og senere i Corinthians.

 

Micky Quinn 

Sport, Football, pic: circa 1990, Division 1, Mick Quinn, Newcastle United 1989-1992 (Photo by Bob Thomas/Getty Images)

Sangen fansene sang om Micky Quinn, da han stadig var aktiv på fodboldbanen, lød nogenlunde således på dansk: Han er fed, han er rund, han scorer hele tiden. Den sætning opsummerer vel meget godt angriberens karriere. 228 mål i 515 blev det endelige resultat, da den i dag 53-årige mand, lagde støvlerne på hylden. Han nåede blandt andet at repræsentere Newcastle United og Portsmouth.

 

 

Tomas Brolin

per tomas

Tomas Brolin var en vaskeægte stjernespiller, i sær i hjemlandet, Sverige, som han nåede at repræsentere 47 gange inden vægten sagde stop. Sveneskeren stoppede i virkeligheden karriere nogle år for sent, for da han i 1995 kom til Leeds United og Premier League, var vægten allerede så højt oppe, at det gjorde ondt at kigge. Tre år senere stoppede karrieren så endegyldigt.

 

Jon Parkin

parkin

En af de lidt mindre kendte navne på listen, er Jon Parkin. Englænderen er stadig aktiv og har indtil videre scoret 161 mål i 522 kampe for hele 13 forskellige klubber. Kælenavnet ‘The Beast’ fortæller noget om, hvilket monster eller fedtbjerg, angriberen er på en fodboldbane. Han fortæller selv om hans høje vægt “Det er noget, jeg er nødt til at affinde mig med – det er bare den måde, jeg er”.

 

 

 

 

Jan Mølby

mølby

Danske Jan Mølby har den dag i dag, legendarisk status i Liverpool, på trods af hans store størrelse. Vægten begyndte at stige, da han pådrog sig en skade mod Manchester United og kom aldrig ned igen. Mølby har dog ikke noget at være ked af det over, for klubbens fans elsker ham for den han er, både på og uden for banen.

 

 

 

 

De sidste fem med lidt for meget på sidebenene finder du på næste side.

Brug pilene til at bladre