En fri transfer er ønsketænkning for nogle klubber. Det betyder nemlig, at der ikke skal betales nogen overgangssum for spilleren. Han er i så fald gratis, og det er kun en kontrakt, der skal forhandles. 

AF KRISTIAN PARIS

Her er de spillere med mest erfaring fra verdens bedste liga, Premier League, der lige nu kan hentes på en fri transfer.

3. Ashkan Dejagah

Blev kendt i sin tid i Bundesligaen med Wolfsburg.  Flyttede dog til Fulham i 2012 for at forfølge drømmen. Her spillede han i to sæsoner og spillede 44 kampe  – desuden blev han klubben spiller i sit første år.

Siden da han har været i Qatar, men blev i januar frigivet på markedet. Har ikke fundet sig en arbejdsgiver endnu.

2. Jesus Navas

Er du en Premier Lague klub? Mangler du en spiller med vanvittig hurtighed, men laver elendige indlæg? Har du en forkærlighed for kantspillere, der også kan spille back? Vi har et fantastisk tilbud til dig her:

Jesus Navas. En af dem, der ikke fik forlænger sin kontrakt med Manchester City for nogle måneder sider. Hans tidligere holdkammerat i samme situation har dog fundet en ny arbejdsgiver. Zabaleta er røget til West Ham og Sagna er i gang med at skrive under med Brighton.

Jesus Navas derimod… er stadig fri på markedet…

1. Zlatan Ibrahimovic

(Photo by Shaun Botterill/Getty Images)

Ja, du har måske hørt det. Kongen har ingen kontrakt for tiden.

Selvom han lige nu befinder sig i Manchester for at genoptræne efter den knæskade han pådrog sig i maj i år, har han faktisk ikke nogen officiel kontrakt med de røde djævle. De har blot en aftale om, at han får lov til at genoptræne indtil han igen kan spille fodbold til januar 2018.

Han bliver 36 år til oktober, men det betyder ikke han ikke kan levere. Det viste han jo sidste år ved at blive klubbens topscorer.