Premier League fik henover sommeren adskillige nye stjerner at forholde sig til. Andre skiftede blot klub i den bedste engelske række. Her er vores bud på, hvem der har gjort det bedst af de nye drenge. 

AF KRISTIAN PARIS

4. Benjamin Mendy – Manchester City

Franskmanden har gjort det yderst acceptabelt for City som angrebs ivrig og offensiv venstre back. Spilleren, der kom fra Monaco i sommer ser ud til at være en god handel for Man City, der længe har søgt efter en afløser til Clichy og Kolarov.

3. Mohamed Salah – Liverpool

Liverpool v Burnley - Premier League

Liverpool ser ud til at have floppet på transfervinduet bortset fra en spiller. Den tidligere Chelsea spiller Mohamed Salah blev købt for omkring 350 millioner i sommers, og han ser ud til at være klubbens bedste handel i mange år.

Den egyptiske spiller havde en fantastisk pre season og det har han taget med ind i Premier League. Han passer perfekt ind i Liverpool sammen med Mane og Firmino.

2.  Alvaro Morata – Chelsea

 (Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Mange Real Madrid fans var bestemt ikke glade for at se Morata forlade hovedstaden til fordel for London for omkring 600 millioner.

Den spanske spiller har da også gjort det fremragende for de engelske mestre, hvor han har overtaget Diego Costas som spydspids uden tvivl.

Den 24-årige lansholdsspiller har været eminent med hovedet og har sat alle sine mål ind med det.

1. Nemanja Matic – Manchester United

Chelsea er idioter…

Hvilken en handel for de røde djævle. Den serbiske landsholdsspiller har været altafgørende for Mourinhos mandskab, der endelig ser ud til at være klar til at være med i kampen om det engelske mesterskab.

Andre nævneværdige navne: 

Jonas Lossl (Huddersfield), Aaron Mooy (Huddersfield), Harry Maguire (Leicester City) Ederson (Manchester City), Eric-Maxim Choup-Moting (Stoke), Ahmed Hegazi (West Brom).