Sommerens transfervindue er slut og vi kan skrive 1. september på kalenderen. I går stod den på transferdeadline day og vi har taget et kig på de bedste handler, der blev gjort. Læs med nedenfor. 

af kristian paris

4. Fernando Llorente – Swansea til Tottenham (120millioner)

I hvad der ligner lidt et desperationsindkøb har Tottenham alligevel gjort det ret godt med indkøbet af Swansea Citys tidligere Juventus angriber, Fernando Llorente. Den tårnhøje angriber skal i den kommende sæson fungere som afløser og måske også konkurrent til den landsholdsaktuelle Harry Kane.

Bestemt et godkendt indkøb til blot 120 millioner danske kroner – det er jo ingenting.

3. Serge Aurier – PSG til Tottenham (203millioner)

Serge Aurier og Kevin de Bruyne ses her i kamp om bolden. Foto: Getty Images

Serge Auriers ankomst til London er bestemt en af de handler vi skal holde mest øje med i den kommende sæson.

Afrikaneren er uden tvivl købt som en direkte afløser for Kyle Walker, der tidligere på sommeren røg til Manchester City. Om den tidligere PSG-indskifter og reserve kan magte så stor en opgave er ikke til at vide.

Derfor har Daniel Levy og co. også allieret sig med tidligere Ajax-mand, Davinson Sanchez, der også er købt ind som forstærkning til forsvaret.

2. Alex Oxlade-Chamberlain – Arsenal til Liverpool (350millioner)

 (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)

Efter Oxlade skrev under på en femårig aftale med Jürgen Klopps mandskab udtalte manageren, at han var yderst tilfreds med indkøbet.

For 350 millioner har Liverpool fået virkelig meget spiller for pengene, og mange vil måske og betragte handlen som et røverkøb. Den blot 24-årige engelske landsholdsspiller kan både spillere som wingback, kantspiller og også som almindelig central midtbane.

1. Renato Sanches – Bayern München til Swansea (Lån)

Renato Sanches har været eftertraget af United i et par måneder. (Photo by Carlos Rodrigues/Getty Images)

En handel, der meget vel kan blive overset er Swansea røverkøb af en lejeaftale, der gør, at Bayern Münchens vidunderdreng, Renato Sanches skal spille et år som lejesvend i walisiske Swansea i Premier League.

Tilbage i 15/16 sæsonen vandt spilleren prisen som Europas ‘Golden Boy’ men siden da, og skiftet til Bundesligaen, er det blot gået nedad.

Det her skifte er et wake up call for midtbanespilleren, der skal kickstarte sin karriere.