Sæsonen 16/17 har været noget værre noget. Chelsea har vundet Premier League igen, Bayern og Juventus har slået deres status fast i deres respektive ligaer, og Real Madrid har genvundet stoltheden og både vundet La Liga og Champions League. I Frankrig overraskede Monaco og vandt foran dominerende PSG. 

AF KRISTIAN PARIS

Kylian Mbappe

FBL-FRA-WC-2018-TRAINING

Før sæsonen vidste de færreste hvem denne dreng var. Og nu er det uvist om stadig er i Monaco, når den nye sæson begynder. Teenageren meldes hele tiden sammen med Real Madrid og Manchester United, og der er ingen tvivl om hans vigtighed for Monacos succes i den forgangne sæson, hvor de både vandt mesterskabet og kom i Champions League semifinalen.

Gianluigi Donnarumma

Italy Training Session And Press Conference

Vi er alle usikre på, hvor Milan keeperen vil spille de næste par år, efter han netop har afslået en ny aftale med Serie A klubben.

Og selvom Donnarumma kun er 18 år gammel optrådte han hele 30 gange for Serie klubben sidste sæson.

Derfor er det heller ikke underligt, at den unge teenager kædes sammen med storklubber som Real Madrid og Manchester United. Ja faktisk sammenlignes han med Gianlugi Buffon, og han nævnes som en mulig afløser for den 40-årige keeper.

Marco Asensio

TOPSHOT-FBL-EUR-C1-JUVENTUS-REAL MADRID

At score i Champions League finalen som 21-årig er i den grad noget specielt, og det er blot et udtryk for Asensio imponerende første sæson i Real Madrid trøjen.

Dt er altid svært at forudsige, hvor god og hvor en spiller vil ende i fremtiden, men lige præcis
med Asensio er det ikke.
Med folk som Cristiano ronaldo, Zinedine Zidane og Sergio Ramos omkring sig, er den spanske
landsholdsspiller garanteret en stor fremtid. Måske en dag en af de bedste…

Jordan Pickford

Chelsea v Sunderland - Premier League

Den eneste på listen fra Premier League. På under en sæson er England nu endelig lovet en stor fremtid på målmandsposten.

Jordan Pickford er nemlig blevet den dyreste keeper i britisk historie, eftersom han netop er skiftet fra  nedrykkede Sunderlan til Everton for omkring 300 millioner.

Pickford var derudover nominret som sæsonens unge spiller, der dog blev vundet af Dele Alli.