Sæsonen er godt nok lige begyndt, men vi tager liget et smugkig på næste sommer. HEr er de spillere, der lige nu står til at forlade deres respektive klubber på en fri transfer. 

AF KRISTIAN PARIS

Juanfran

En af nøglespillerne igennem de sidste mange sæsoner for Atletico Madrid har været højrebacken Juanfran, der altid arbejder stenhårdt. Han kom til klubben i 2011 og har siden da spillet over 250 kampe for hovedstadsklubben.

Spillede desuden en stor rolle tilbage i 2014, hvor klubben vandt mesterskabet for første gang i lang tid.

Bernard

Den brasilianske venstrekant har været vanvittig god for Shaktar Donetsk siden han kom til i 2013. 18 mål i 121 kampe for klubben, og han har hjulpet klubben til at vinde to mesterskaber.

Isco

(Photo by Juan Manuel Serrano Arce/Getty Images)

Den 25-årige midtbanespiller var exceptionel for Madrid klubben i sidste sæson i fraværet af Bale. Han lavede hele 11 mål, og hjalp klubben til at vinde La Liga for første gang i fem år, og Champions League. En sand perle.

Giorgio Chiellini

En af de mest solide forsvarsspillere i verden er italienske Giorgio Chiellini, der for første gang spillede for Juventus tilbage i 05/06 sæsonen.

Har siden dengang vundet seks Serie A titler og tre italienske pokalturneringer er det også blevet til. Derudover vandt han VM med landsholdet tilbage i 06, og blev bidt af Suarez tilbage i 2014.

Miranda

Den brasilianske forsvarsspiller og tidligere Atletico Madrid spiller, har tilbragt de sidste to sæsoner for Inter.

Dog vandt han imponerende nok La Liga med Atletico og Europa League. Siden da har han været  nøglen i Inters fremadstormenede succes. Men mon ikke han bliver.

Mario Balotelli

Vores alle sammens Balo. Blev topscorer for den franske klub Nice med 15 mål i sidste sæson, og hjalp klubben til at blive nummer tre i ligaen – ganske imponerende.

Derudover har han tidligere været i storklubber som Manchester City, Liverpool og Inter.