I kølvandet på fodbold verdens meget chokerende nyhed om, at James Rodriguez fra Real Madrid skifter på en to-årig lejeaftale til tyske Bayern München, har vi taget et kig på nogle af de spillere fra samme kontinent, der har optrådt i den bedste tyske række. 

AF KRISTIAN PARIS

Arturo Vidal

Bayern Muenchen v SC Freiburg - Bundesliga

Arturo Vidal er næsten blevet kult i Bayern efter han har spillet 57 kampe på bare to år. Den hårdtacklende chilenske landsholdsspiller kom fra Juventus for to år siden, og har siden dengang styret sydtyskernes midtbane med hård hånd.

Og den 30-årige spiller har faktisk en del Bundesliga erfaring. Han har før tiden i Serie A spillet 117 kampe for Bayern Leverkusen.

Claudio Pizarro

FBL-GER-BUNDESLIGA-BREMEN-COLOGNE

De fleste husker nok denne angriber fra Peru. Angriberen spillede meste af tiden i Tyskland for Werder Breme og Bayern München, og senere var han to år i Chelsea.

Den store angriber nåede at vinde hele seks Bundesliga titler, fem pokalturneringer og en Champions League med Bayern. Derudover har han scoret hele 191 mål i Bundesligaen.

Har netop spillet sin sidste sæson for Werder Bremen i en alder af 38.

Ze Roberto

RESTRICTIONS / EMBARGO - ONLINE CLIENTS

Berømt for sinddsyge frisurer er den brasilianske spiller Ze Roberto, der tilbragte mere end et årti i Bundesligaen s bedste klubber fro Bayern Leverkusen og Bayern München og til sidst Hamburger SV.

Den nu 43-årige spiller har spillet flere Bundesliga kampe end nogen anden brasilianer med sine 386 kampe. Derudover vandt han fire Bundesliga og pokalturneringer med Bayern, for senere at vinde Champions League med Real Madrid.

Lige nu spiller han for Palmeiras i hjemlandet og har kontrakt indtil slutningen af 2017.

Lucas Barrios

Dortmund's Argentinian striker Lucas Bar

Havde faktisk en noget kort karriere i Tysklands bedste række, men har gjorde virkelig en forskel for Borussia Dortmund.

Angriberen fra Paraguay kom til Klopps klub i 2009 for omkring 40 millioner – en handel, der viste sig at være småpengene værd, eftersom han lavede 19 mål i 33 kampe.

Sæsson efter hjalp han klubben med den første Bundesliga titel i historien, for senere at blive solgt til Kina.