Som back eller midterforsvarer er de de værste at møde. Driblerne, der kan sætte dig af på 0,5 men et enkelt fodskifte. Her tager vi et kig på de mest frygtindgydende af dem. 

AF KRISTIAN PARIS

4. Wilfried Zaha – Crystal Palace FC

 (Photo by Jan Kruger/Getty Images)

Driblinger pr. kamp: 4,1 

Den tidligere United mand er vendt tilbage til barndomsklubben Crystal Palace, hvor han de sidsste sæson har gjort et enormt godt arbejde.

Han har fået absolut frihed i klubbens kamp og han kan gøre præcis hvad han vil. Bestemt en spiller, der er skabt til noget større og det er kun et spørgsmål om tid før han skifter klub igen.

3. Allan Saint-Maximin – AS Monaco

 (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Driblinger pr. kamp: 4,3 

Nok den mest ukendte på denne liste er Saint-Maximin. Han vil dog uden tvivl hurtigt blive kendt rundt omkring i Europa efter Monacos fantastiske sæson i den franske liga og Champions League.

Den franske kantspiller spillede sidste sæson på udlån i SC Bastia og bliver lige nu betragtet som en af de mest lovende spillere i fransk fodbold – og han er kun 20 år.

Derudover er han blevet sat i forbindelse med et skifte til Tottenham.

2. Adama Traore – Middlesbrough FC

. (Photo by Neville Williams/Aston Villa FC via Getty Images)

Driblinger pr. kamp: 5 

Begyndte sin karriere på Barcelonas ungdomsakademi La Masia, og der hersker derfor ingen tvivl om spillerens tekniske kunnen.

Dog kan man betvivle spillerens sidste fokus. Han bliver nemlig lige betragtet som en af de mest direkte spillere i verden, og derfor er det også vigtigt, at han i sidste ende får noget ud af sine driblinger.

1. Neymar Jr – FC Barcelona

 (Photo by Stuart Franklin – FIFA/FIFA via Getty Images)

driblinger pr. kamp: 5,6 

Lige nu bliver han sat i forbindelse med et skifte til PSG og det vil virkelig være et problem for Barcelona, hvis de mister ham. Brasilianeren har virkelig steppet op i sidste sæson og scoret 20 mål og lavet 19 assists over hele året. Vanvittig spiller.