Målmændene har ikke altid fået den opmærksomhed de fortjener. Et hold er ikke bedre end keeperen plejer man at sige… Eller hov. Læs med nedenfor. 

AF KRISTIAN PARIS 

David de Gea: 180 millioner

Arsenal v Manchester United - Premier League

Da Manchester United brugte næsten 200 millioner kroner på den høje, spinkle målmand fra Atletico Madrid, var der praktisk talt ingen, der havde regnet med at han skulle blive SÅ god.

Bare seks år efter ankomsten til Old Trafford har De Gea slået sit navn fast som en af de bedste stoppere i hele verden. Derfor er det heller ikke overraskende, at han er blevet kædet sammen med et skifte for 600 millioner til Real Madrid.

3. Manuel Neuer: 190 millioner

Real Madrid CF v FC Bayern Muenchen - UEFA Champions League Quarter Final: Second Leg

Hvis de Gea ikke er verdens bedste på sin position, ja så er Manuel Neuer det nok.

Tyskeren har i den grad præsteret som en af verdens keepere nogensinde, og tyskerne er bestemt glade for den store målmand på holdet. Både på landsholdet, men også i Bayern.

2. Gianluigi Buffon: 330millioner

FBL-EUR-C1-JUVENTUS-TRAINING

Det er vist fair nok for Buffon at være en smule irriteret nu. Han har i over 16 år været den dyreste keeper i historien, da han blev købt af Ju

Og dog, manden er i Champions League finalen endnu en gang med sit elskede Juventus, og hvem onder ikke den aldrende keeper endnu en titel i sin karrieres efterår.

Buffon er 39 men er stadig ved sine fulde fem. Respekt!

1. Ederson:  347 millioner

FBL-POR-LIGA-BENFICA-VITORIA GUIMARAES

Manchester Citys manager Pep Guardiola besluttede hurtigt, at Claudio Bravo ikke er god nok, og derfor har han slået rekorden for transfersummen betalt for en keeper. Det drejer sig nemlig om, at City netop har skrevet under med Benficas målmand Ederson for hele 347 millioner danske kroner.

Hans erfaring med at vinde titler med Benfica og hans erfaring i Champions League er bestemt
en faktor, der kan hjælpe City med at vinde titler i fremtiden.