I kølvandet på Uniteds nyeste supertransfer, der sender Romelu Lukaku til Old Trafford for omkring 640 millioner, tager vi her et kig på de dyreste transfers nogensinde i den bedste engelske række.

Noget overraskende er Man Utd at finde hele tre gange på nedenstående top4.

 

1. Paul Pogba til Manchester United – 850 millionerFBL-EUR-C3-AJAX-MAN UTD

Det er rimelig svært at glemme, at den franske landsholdsspiller er den dyreste spiller nogensinde, da det kommer op hver gang herrens navn nævnes.

Pogba kom tilbage til de røde djævle sidste sommer for en vanvittig sum fra Juventus. Og den sum har han bare at leve op til.

2. Romelu Lukaku til Manchester United – 640 millioner

Everton v Leicester City - Premier League

Lukakus skifte til United for nogle dage siden er den næstdyreste transfer i den bedste engelske række. OG det er bestemt ikke dårligt for en, der var for dårlig i Chelsea for nogle år siden.

Everton hentede angriberen for omtrent 250 millioner tilbage i 2014, og på denne transfer har de tjent omkring 400 millioner. Ganske godkendt.

3. Angel Di Maria til Manchester United – 550 millioner

Manchester United v Chelsea - Premier League

Yes, de røde djævle elsker at spendere retarderet, og det gjorde de bestemt, da de meget overraskende hentede Di Maria som datidens dyreste indkøb. Di Maria var i sandhed en katastrofe på Old Trafford – på trods af små, gode øjeblikke.

På en eller anden måde formåede United alligevel at få omkring 400 millioner for ham. Et acceptabelt tab for så dårlige præstationer.

4. Kevin De Bruyne til Manchester City – 500 millioner

FBL-ENG-PR-MAN CITY-WEST BROM

En anden spiller, der blev afvist i Chelsea for nogle år siden. Selveste Mourinho sendte denne gulddreng til Wolfsburg for aldrig at høre om ham igen. To sæsoner i det tyske og han blev Manchester Citys dyreste transfer til dato – bestemt ikke dårligt.

Sidste sæson stod belgieren noteret for 18 Premier League assists – den bedste i rækken.