Næste sæson er så småt på trapperne og derfor har de fleste klubber fået styr på noget af det vigtigste: trøjerne. Vi tager et kig på de flotteste af tredjevalget, og hvordan moden i det hele taget er. 

AF KRISTIAN PARIS

Dijon FCO 

Først på listen er måske et lidt ukendt hold. Franske Dijon FCO indtager denne listes fjerdeplads.

Her skal i kigge på trøjen længst til venstre. Mange kritikere vil dog formentlig påpege, at trøjen er meget blandet. Der er alt for mange logoer og for lidt fokus på klubbens eget emblem.

Men vi synea, at den mørkeblå, lidt sorte farve står eminent godt til guld farven. Derudover er vi vilde på det rødlige skær i toppen af trøjen, der giver den noget ekstra man ikke har set før.

3. Newcastle United 

The Magpies har virkelig skudt papegøjen og ramt lige plet med næste års tredje trøje, og det er en skam vi ikke får set den så meget.

Klubben er netop rykket op tilbage i landets bedste række, og det synes vi bestemt denne trøje er et godt symbol på.

Puma ar gjort et godt arbejde med denne trøje, der ikke springer for meget i øjnene, men alligevel tager en smule af opmærksomheden.

Det simple design med ikke andet end de to hovedsponsorere er lige os!

2. Bayern München 

Klubben er kendt for at lave flotte trøjer uanset sæsonen, og det har de også gjort i år med deres tredje trøje.

Men trøje, der minder lidt om Liverpools udetrøje for nogle sæsoner siden har Adidas og Bayern gjort et godt stykke arbejde.

Den er simpel, men stadig med et vist twist, og det gør den perfekt som tredjetrøje. Den har desuden også nogle af Bayerns berømte røde farver stadig.

1. Juventus 

Deres hjemmebane trøje har været den samme de sidste mange år, og det har egentlig kun været udetrøjen og tredjetrøjen de har kunnet eksperiementere med.

Denne trøje skuffer ingen og vi vil ikke blive overrasket, hvis klubber fremover begynder at bruge de grønne nuancer en smule mere. Den er fandme flot!