Der er nogle managere, der selv har været fodboldspillere, og disse managere tager vi her fat i. Værsågod, her er de fire bedste af dem. 

AF KRISTIAN PARIS

4. Claude Puel

I hans bedste tid var Puel en af de bedste, og han vandt ikke andet en franske mesterskaber.

To Ligue 1 titler og tre pokalturneringer i Frnakrig blev det til. Han tilbragte hele karrieren i Monaco – han spillede faktisk under Arsene Wenger en årgang.

3. Mark Hughes

Mark Hughes er en mand, der har skrevet sit eget navn i Man Utd historien. Ved at score masser af mål. Han dannede makkerpar med Frank Stapleton og i hans debut sæson formåede han at lave hele 25 mål i alle turneringer, efterfulgt af 20 i den næste.

2. Antonio Conte

. (Photo by Craig Mercer – CameraSport via Getty Images)

Var ikke den bedste tekniske spiller, men han arbejde sin røv i laser. Han var den italienske Gary Neville, der blot spillede som tilbageholdende central midtbane. Den italienske spiller var en af de mest indflydelsesrige spillere i Juventus, og han vandt faktisk alt, hvad han kunne – bare ikke Champions League.

1. Pep Guardiola

(Photo by Chris Brunskill/Getty Images)

Det er ikke helt fair.

Pep gik fra at være en af de bedste spillere på banen til at være en af de bedste managere udenfor banen – og det er altså på bare 20 år.

Som Barcelona manager har han formået at vinde alt – praktisk talt alt, hvad der er at vinde som fodboldmanager. Han har modtaget flere individuelle priser og har vundet mesterskaber i store europæiske ligaer som La Liga, Bundesligaen og måske -formentligt – også Premier League.

Han er i h vert fald godt på vej med Manchester City, der indtager førstepladsen i den bedste engelske række med 28 point i 10 kampe. Han er skarpt efterfulgt af Manchester United og senere mesterne fra Chelsea, der dog er hele 9 point efter de blå fra Manchester.