Premier League bliver af mange anset for at være verdens bedste liga. Nogle af verdens bedste spillere spiller da også i rækken – og nogle bliver glemt.
Læs her, hvem vi mener er de mest oversete og glemte spillere i rækken. 

AF KRISTIAN PARIS

 

5. Kelechi Iheanacho

(Photo by Michael Regan/Getty Images)

Kelechi Iheanacho blev en af de mest profilerede angribere, da han nettede for 12 gang mod Hull City i 2016. Det betød, at han havde i gennemsnit scoret et mål pr 95. minut

Men så kom Gabriel Jesus og Aguero kom tilbage fra skade og afrikanerens tid i Man City var ovre. Det var den så sandelig også og mindre et år efter det flotte gennemsnit blev han solgt til Leicester City. Her han indtil videre spillet tre kampe, men uden et eneste mål.

Ben Watson

Ben Watson har siden 2015 været på lønningslisten i Watford, men har i denne sæson kun spillet en kamp for klubben i Premier League.
Hans anden kamp i klubben gul røde trøje var i EFL Cuppen tidligere sidste måned.

Han har aldrig rigtig markeret sig synderligt meget, men han er en stabil spiller, der ofte bare bliver glemt. Det tyder hans klub historie også på – han har vandret rundt mellem klubber som Wigan, QPR, Crystal Palace og WBA.

4. Fraizer Campbell

Den tidligere engelske landsholdsspiller Frazier Campbell kan huskes af mange. Men ikke på baggrund af gode præstationer, men mere for hans ihærdige forsøg på rigtig at slå igennem.

Nu spiller den 30-årige angriber i Hull City i Englands anden bedste række, hvor det er blevet til ni kampe, 2 mål og tre assists.

1. Erik Lamela

(Photo by Julian Finney/Getty Images)

Lamela blev af mange set som en meget lovende spiller for Tottenham Hotspurs, men ligesom så mange andre løb han ind i en skade.

Dog forventes han tilbage igen i begyndelsen af næste måned og vi glæder os; vi savner dit hår, dine rabonas og dine vilde tacklinger…