Som titlen siger, er vi gået i dybden med de bedste angribere i de fem største ligaer i Europa. Her er de fire, der laver flest mål pr. minut. 

AF KRISTIAN PARIS 

5. Pierre-Emerick Aubameyang – 93 minutter (Borussia Dortmund)

FBL-GER-CUP-BAYERNMUNICH-DORTMUND

Bundesliga mål: 29

Bundesliga minutter: 2 692

Pierre-Emerick Aubameyang har forøget sine samlede antal Bundesliga mål hver sæson han har spillet for Dortmund, og sæsonen 2016/17 har ikke været nogen undtagelse. Med kun en kamp tilbage af sæsonen, er han kun et mål fra at ramme de 30 i ligaen for første gang i sin karriere.

4. Robert Lewandowski – 90 minutter (Bayern Munich)

Bayern Muenchen v Borussia Dortmund - Bundesliga

Bundesliga mål: 30

Bundesliga minutter: 2 687

Robert Lewandowski er en anden Bundesliga stjerne, der har gang i en imponerende sæson. Kun to spillere i Europa har faktisk scoret flere end Lewandowskis 30 i ligaen for Bayern München, der er ser ud til at tage den femte tyske liga titel i træk.

3. Alexandre Lacazette – 89 minutter (Lyon)

FBL-FRA-LIGUE1-LYON-METZ

Ligue 1 mål: 26

Ligue 1 minutter: 2 322

Alexandre Lacazette har scoret 20 eller flere mål i de sidste tre sæsoner for sin klub Lyon, mens antallet er rundet de 35 i alle turneringer i denne sæson – det højeste antal til dato for franskmanden. Ingen tvivl om, at han ikke er at finde i Lyon efter sommerferien. Denne angriber skal vinde titler.

2. Edinson Cavani – 82 minutter (Paris Saint-Germain)

FBL-FRA-LIGUE1-PSG-MONTPELLIER

Ligue 1 mål: 35

Ligue 1 minutter: 2 888

Edinson Cavani vil i denne sæson kæmpe med i kampen om de Europæiske guldsko, efter sydamerikaneren har nettet præcis 35 gange i denne sæson i ligaen for PSG. Han er steppet et skridt op, efter Zlatans skifte, og det er nu ham, der står for størstedelen af franskmændenes mål.

Rygtes for tiden sammen med Real Madrid, der eftersigende ikke er tilfreds med deres nuværende angriber Benzema, der ikke har levet op til tidligere niveauer.

1. Lionel Messi – 78 minutter (Barcelona)

FC Barcelona v CA Osasuna - La Liga

La Liga mål: 35

La Liga minutter: 2 743

Lionel Messi har netop scoret sit 500. mål for Barcelona i klubbens 3-2 sejr i El Clasico mod de evige rivaler fra Real Masdrid. Han er derfor også på jagt efter sin fjerde Europæiske guldsko i denne sæson, eftersom han har scoret 35 i ligaen for den catalonske storklub.