Det er snart tid til regelmæssig fodbold igen, og med det sagt tager vi et tilbageblik på de bedste forsvarsspillere i sidste sæsoner Premier League. Her er en liste: 

AF KRISTIAN PARIS

4) Marcos Rojo (Manchester United)

Rojo var faktisk ikke særlig meget inde omkring førsteholdet under manager Louis van Gal, men det er han bestemt under Mourinho. Der gik et chok gennem hele Uniteds fanskare, da argentineren blev skadet i knæet sidste.

Rojo bliver formentligt næste sæson, den spiller, der skal kæmpe om at spille midterforsvaren sammen med nyindkøbet Victor Lindelöf sammen med Eric Bailly. Og hvis ikke han kan slå til der, gør han det ogsår særdeles fremragende på venstrebacken.

3) Cesar Azpilicueta (Chelsea)

En helt speciel spiller for Chelsea.

En spiller, der er en managers højeste ønske. Han gør blot, hvad der bliver sagt, om han så skal spille på højre backen, venstre backen eller som en af de tre bagerste i en tre back kæde.

Han har været en af de mest stabile forsvarsspillere i hele sidste sæson, og sammen med Luiz og Cahill har han dannet forsvaret for de engelske mestre fra Chelsea.

Dertil kommer det, at spanieren har lavet hele 1928 pasninger hele sæsonen – det er lige så mange som Pogba og Henderson.

2) Jan Vertonghen (Tottenham)

Bundsolid og super stabil er nok de superlativer, der beskriver den tårnhøje midterforsvarer bedst.

Den 30-årige belgier kom til London i 2012 har siden dengang gjort det exceptionelt godt for Spurs.

Selvom hans tro partner, Alderweireld, var ude otte kampe sidste sæson, tog han udfordringen op og spillede mindst lige så godt med Eric Dier ved sin side. Ja, han var bare til at stole på.

1) David Luiz (Chelsea)

 (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Luiz forlod Chelsea til fordel for PSG i 2014. Dengang var der ingen, der regnede med at han en dag ville vende tilbage til London.

Men det gjorde han – og det i stor stil.

Han har trodset alverdens kritikere og spillet sig tilbage i Chelsea i sin bedste form nogensinde. Derudover har han sammen med Azpilicueta og Cahill dannet en af de bedste forsvar i ligaen i sidste sæson. Og det går ikke ubemærket hen.

Du var den bedste i sidste sæson…