Fodboldspillere forbinder vi ofte med en lukrativ livsstil; flotte damer, dyre biler, vanvittige drukture og en overflod af alt det, vi andre ikke har… og så også liget et enormt ego. 

AF KRISTIAN PARIS

Vi kårer de absolut værste af slagsen:

5. Mario Balotelli

 (Photo by Agence Nice Presse/Icon Sport via Getty Images)

 Mario Balotelli har altid været en smule kontroversiel. Både på og udenfor banen. I går bragte vi en artikel om de hårdeste negle i moderne fodbold, og her var den store italiener også med.

Napolis præsident har en gang udtalt følgende om angriberen som en kommentar til klubbens interesse i angriberen: “Balotelli i blå? Han vil have problemer på ethvert hold. Han bliver nødt til at få ordnet sit ego.” 

Desuden er der utallige eksempler på hans dårlige opførsel uden for banen indenfor de seneste par år.

Dog ser det ud til, at han har fundet lidt sig selv i franske OGC Nice, som han hjalp til at komme i Champions League ved at blive sensationelt nummer tre i Ligue 1 i den forgangne sæson.

4.  Nicklas Bendtner

Der er tidligere blevet sagt om Lord Bendnter, at hvis han bare var halv så god som han tror, ville han nok være dobbelt så god som han faktisk er.

I mange år har danskeren blandet sig i eliten ved at være i Premier Leauges Arsenal, men den bedste sæson i hans karriere er nok 07/08 sæsonen, hvor han lavede 11 mål for Birmingham i the Championship.

Derudover har han leet 19 mål i ligaen for Rosenbrog i Norge… men altså…det er trods alt Norge.

3. Lionel Messi

 Mandatory Credit: Kevin Jairaj-USA TODAY Sports

Selvom hans personlighed ud af til meget ofte er utroligt ydmyg og venlig, er det nok ikke helt sådan det forholder sig i virkeligheden.

Hans rolle i Barcelona har fx lige medført, at klubbens kæmpestjerne Neymar har valgt at forlade Catalonien til fordel for PSG i Ligue 1.

Derudover har vi fx set på eksempler som da Zlatan var i klubben:

“Messi var problemet. Hvis nogen scorede flere end ham eller talte mere end ham, ville de få problemer. Han var meget usikker på Zlatan og brokkede sig altid til Guardiola. ” fortalte ukendt ung Barcelona spiller til Daily Mail for nogle år siden.

2.  Zlatan Ibrahimovic

(Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

Zlatan er bestemt ikke bleg for at udtale sig overlegent om sig selv eller sine evner. OG han har måske også noget at have det i. Han er trods alt en af denne generations bedste angribere, der har lavet allerflest mål i alle de europæiske ligaer.

Ofte er det også sådan, at det er den mentale del, der gør, at en angriber sæson efter sæson kan lave så mange mål. Og den del af spillet har Zlatan styr på.

En sjov historie om angriberen lyder således, da Zlatan spillede for PSG og Ancelotti var træner i 2013.

“Carlo Ancelotti var en smule nede, så Zlatan spurgte ham om han troede på Jesus” har Veratti fortalt til FourFourTwo nogle år efter hændelsen.

“Ancelotti sagde ja, så Ibra sagde: “Godt, så du tror på mig. Du kan slappe helt af! ” 

1. Cristiano Ronaldo

. (Photo by Harold Cunningham – UEFA/UEFA via Getty Images)

Han er en af de bedste i verden, og det har han været i adskillige år nu. Den hårdtarbejdene portugiser har mange sider af sin personlighed. På den ene side er han ekstremt selvoptaget, både på og udenfor banen.

På den anden side er han en af de få professionelle spillere, man hører om, der giver penge til velgørenhed og sin barndomsby.

Hans arrogante udstråling har ført til en almen holdning blandt fans og tilskuere om, at Ronaldo bare har et kæmpe ego. Og det er på sin vis også rigtig. Her er et eksempel:

“Det irriterer mig, når nogen siger, at Cristiano er blevet dårligere og derfor er Madrid også. Hvis der var nogen på niveau med mig, ville vi ligge i toppen af rækken.”