Transfervinduet er i fuld gang og i den anledning giver vi jer det fulde overblik over de spillere som absolut ikke skal købes her til vinter. 

AF KRISTIAN PARIS

5. Alex Sandro

Han er en god spiller med et godt CV, men er han mere end 600 millioner værd? Naahhh

Faktisk har han ikke spillet så meget for Juventus i denne sæson, eftersom Asamoah er blevet foretrukket på venstrebacken.

4. Jack Wilshere

 (Photo by David Price/Arsenal FC via Getty Images)

Han blev spået som Englands nye gulddreng, der skulle dominere landsholdet i mange år fremover. En lang skadeshistorik satte dog en stopper for det, og den 26-årige englænder har ikke rigtig kunnet bide sig fast på Arsenals førstehold i et par år nu.

Faktisk ville den klub han udlejet til i sidste sæson, Bournemouth, ikke have  ham på en permanent kontrakt…

3. Lucas Moura

 (Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Han er hurtig med bolden, eksplosiv og lynhurtig. Alligevel spiller han ikke  i den franske hovedstad.
Han blev spået en karriere som Neymar og Coutinho, men den 25-årige brasilianer har alligevel kæmpet med at få fast spilletid på det ellers stjernespækkede hold.
Han har været i klubben siden 2012, men den mest produktive sæson var sidste sæson.

2. Nicolas Gaitan

(Photo by Burak Akbulut/Anadolu Agency/Getty Images)

Han bliver konstant kædet sammen med et skifte væk fra den spanske hovedstad, men der sker aldrig rigtig mere end det.
Den 29-årige kantspiller kom til klubben i 2016 fra Benfica for omkring 200 millioner kroner, men faktisk var han både kædet smamen med Manchester United og sammenlignet med spillere som Lucas Moura.

1. Javier Pastore

Han ser virkelig ud som om han er vaskeægte superstjerne, han er elegant, spiller for en af verdens bedste klubber og er fra sydamerika.

Selvom han var super hyped i sin tid i Palermo, er han ikke rigtig sig selv. PSG har været for stort for den 28 -årige argentiner. Alderen er heller ikke med ham og han kommer nok ikke til at spille mange store kampe for den franske hovedstadsklub.