Nogle gange sker det uheldige…At en klub ikke for forlænget med deres store stjerne i tids nok, og han så skifter til en anden klub på en fri transfer…gratis. Se, dét er nederen. 

AF KRISTIAN PARIS

1. Robert Lewandowski

(Photo by Lars Baron/Bongarts/Getty Images)

Den store polak var ellers blevet noget af en helt i Dortmund inden han forlod den tyske klub til fordel for det lidt mere ambitiøse Bayern München.

Den Polske kaptajn har nu vundet to Bundesliga titler og en tysk ligacup med klubben over fire år.

Den sydtyske klub hentede ham tilbage i 2013, efter han offentligt havde udtrykt en ønske om

2. James Milner

James Milner har nettet fem gange for Liverpool denne sæson.(Photo by James Baylis – AMA/ via Getty Images)

Efter en fremragende sæson med Aston villa, vandt unge Milner prisen som den bedste unge spiller i Premier League.

Manchester City hentede den unge englænder for 260 millioner kroner på en firårig kontrakt tilbage i 2010.

Efter fem år i Manchester med to Premier League titler, en FA Cup og en Liga Cup til følge, skrev han i sommeren 2015 under med Liverpool på en fri transfer.

3. Andrea Pirlo

y.(Photo by VI Images via Getty Images)

Andrea Pirlo har vundet næsten alt, hvad der er at vinde i moderne topfodbold. Især i sin 1-årige periode med AC Milan vandt han rub og stub i Europa. Den italienske midtbanespiller blev siden hen hentet af rivalerne fra Juventus, der hentede ham på en fri transfer.

AC Milan skulle aldrig havde ladet ham gå, efter han hjalp klubben til at vinde fire Serie A-titler og en pokalturnering. Han forlod Torino i sommeren 2015 – efter fire år i Juventus.

4.Miroslav Klose

(Photo by Giuseppe Bellini/Getty Images)

Miroslav Klose har slået sit navn fast som en af de bedste angribere i Bundesligaen nogensinde.

Han kom til Bayern München fra Werder Bremen tilbage i 2007, og i sine fire år i Bundesligaen vandt han to titler, og adskillige pokalturneringer. Dog lykkedes det ham ikke at forlænge sin kontrakt med sydtyskerne, og det betød, at han blev nødt til at forlade klubben til fordel for Lazio i sommeren 2011. Resten er historie.

5. Zlatan Ibrahimovic

(Photo by Robbie Jay Barratt – AMA/Getty Images)

Zlatan har spillet i alle de store ligaer i Europa. Og han har vundet noget i dem alle.

For det meste er han blevet handlet for absurde summer,  men tilbage i sommeren sidste år, blev han altså hentet af den engelske storklub, Manchester United.

De røde djævle skrev under med ham på en fri transfer fra den franske hovedstadsklub PSG.

I sin første sæson med United scorede han 28 mål og blev klubbens ubestridste topscorer. Derudover hjalp han klubben til at vinde deres første Europa League trofæ, der førte dem til Champions League kvalifikation for første gang i mange år.

Derudover sikrede han også Community Shield trofæet til klubben.

6. Esteban Cambiasso

(Photo by Emilio Andreoli/Getty Images)

Han første frie transfer kom i 2004, da Inter Milan hentede ham fra den spanske hovedstadsklub, Real Madrid.

Der tilbragte han det næste årti, hvor han vandt fem Serie A titler og en Champions League titel og spillede over 300 kampe med 41 mål til følge.

Efter 10 år på San Siro lykkedes det de kommende mestre fra Leicester City at skrive under med den erfarne midtbanespiller.

Han blev hurtigt en fan favorit, og han hjalp dem til oprykning. Sæsonen efter vandt de mesterskabet efter deres første sæson i den bedste engelsk række.
Leicester prøvede at overbevise ham til at blive endnu en sæson, men han skiftede i stedet til græske Olympiacos – også på en fri transfer.