Bayern München møder i aften PSG i en af dette års Champions Leagues topkampe. Begge hold vil gå efter at vinde for at få det bedst mulige udgangspunkt for næste runde af den prestige fyldte klubturnering, der af mange betragtes som det uofficielle verdensmesterskab for klubhold. 

AF KRISTIAN PARIS

Men kampen bliver uden en af klubbens bedste spillere. Bayern Münchens målmand Manuel Neuer er nemlig skadet, og nu har han afsløret, at han har spillet meget noget meget usædvanligt i sin fod det seneste årti.

Den 31-rige keeper blev opereret for en brækket fod i sidste uge i sin venstre fod. Men det er faktisk i den anden – højre – at han i de sidste ni år spillet med metal plade i. Det skriver det tyske medie Das Bild forud for aftenens opgør om en lille times tid.

Neuer forventes lige nu at være ude resten af 2017 sæsonen.

(Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images)

– Jeg havde de samme problmer i Schalke tilbage i 2008. Dengang blev en metal plade indsat i min fod som stadig sidder, afslørede den tyske landsholdskeeper til mediet Sport Bild.

– Der har aldrig været nogle problemer ved det og jeg er tryg ved det.  Jeg er klar på at lave det hele, bare det gør, at jeg har ikke mere end højst nødvendigt fravær fra banen.

Nu er Neuer altså ude i mere end bare nogle uger, og det kan bestemt spille en rolle for resten af Münchens sæson.

 – Jeg har lige talt med ham igen. Han har det fint og operationen gik godt, udtalte klubbens italienske manager Carlo Ancelotti i går til ESPN.

 – Han kommer tilbage i januar, og her vil han naturligvis have brug for noget hvile før han kan være klar til den sidste halvdel af sæsonen, sluttede manageren.