Når Manchester United og andre interesserede klubber ringer til den sportslige ledelse hos Torino, bliver de mødt af en særlig telefonsvarer. En telefonsvarer, der fortæller de interesserede klubber prisen på Andrea Belotti.

(Photo by Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images)

Belotti er helst ikke til salg. I hvert fald ikke, hvis man spørger klubpræsident Urbano Cairo. Men en frikøbsklausul inkluderet i Belottis kontrakt gør det muligt for United og andre klubber, der bare brænder for at hente Belotti til deres trupper, at hente den italienske angriber for 100 millioner euro.

Det erfarer Manchester Evening News. Serie A-klubben er tilsyneladende vedholdende på tanke om at holde på den 23-årige angriber, men klubbens præsident må naturligvis indordne sig under kontraktens vilkår.

Læs også: Fire klubber er ligeglade: Vil aktivere Ronaldos frikøbsklausul

José Mourinho og Manchester United har atter fået øjnene op for Belotti. Et potentielt Griezmann-skifte faldt godt og grundigt til jorden med madrilenernes nylige transferkarantæne.

Den store interesse for Belotti er ganske forståelig. I denne sæson har den 23-årige italiener nemlig nettet 28 gange for Torino i 38 kampe. En imponerende statistik, der som bekendt har skabt en del efterspørgsel på den unge spydspids.

Andrea Belotti har kontrakt med Torino indtil sommeren 2021, men alt tyder på, at han ikke bliver i det norditalienske så lang tid.