I morgen støder to af de største rivaler sammen i Serie As eneste Torino opgør: Juventus og Torino. Vi tager et kig på, hvordan den kamp vindes. 

AF KRISTIAN PARIS 

Paulo Dybala vs Afriyie Acquah

Juventus FC v Genoa CFC - Serie A

Dybala fortsætter sin fantastiske sæson, der har kulmineret i, at angriberen nu bliver betragtet som en af verdens bedst angribere. Hans hurtighed, smidighed og evne til at drible har fået medier og fans til at sammenligne ham med landsholdskammeraten Sergio Aguero og måske også Lionel Messi.

En ting, der er sikkert er, at Afriyie Acquah kommer til at have hænderne fulde, når de to klubber støder sammen.

Acquah har været en normal starter i de seneste uger, og hans fysiske evner vil bestemt holde Dybala beskæftiget.

2. Andrea Belotti vs Leonardo Bonucci

FC Torino v UC Sampdoria - Serie A

Belotti har været i fin form i denne sæson, hvor han har scoret hele 25 mål og lavet fem assist hele 31 kampe i Serie A – gange imponerende. Præstationer, der selvfølgelig har trukket interesse fra de største klubber i verden, særlig Manchester United.

Bonucci vil ligesom Acquah komme til at have hænderne fulde, når han stor over for sin landsmand. Men han er også en af de bedste midterforsvarer i verden, og Belotti volder ham nok ikke så store problemer.

1. Gonzalo Higuain vs Joe Hart

FBL-ITA-SERIEA-TORINO-JUVENTUS

Selvom Hart i denne sæson faktisk har lavet flere fatale fejl for Torino klubben, er han alligevel en af de bedste Torino spillere i denne sæson, og bestemt en af de bedste keepere i Serie A.

Hans opgave i morgen er at holde Juventus’ angribere fra at score, og her tales der for det meste om Higuain, der senest scorede dobbelt mod Monaco i Champions League, men også Dybala kan lave mål.

Higuain har faktisk i denne sæson scoret hele 29 mål i ligaen….