Lørdag aften finder det mest lokale derby i Serie A sted, når Torino og de italienske mestre fra Juventus møder hinanden. 

af krsitian paris

Juventus har vundet alle kampe i denne sæson, og indtager således første pladsen i Serie A. Torino går også ind til opgøret med fuld optimisme. Holdet er indtil videre ubesejret og har senest slået Sassuolo hele 3-0.

Nyheder

 (Photo by Valerio Pennicino/Getty Images)

Juventus mangler lige nu sommerindkøbet Mattia De Sciglio, der var heldig kun at løbe ind i en lille skade i Champions League kampen mod Barcelona.

Derudover er de også uden Marko Pjaca, der stadig er på vej tilbage fra en langtidsskade. Claudio Marchisio meldes også ude med en knæ-skade.

Den eneste spiller Torino mangler er Joel Obi, der stadig ikke er vendt tilbage fra sin lyske skade som han fik i sæsonens første kamp.

Selvom begge klubber har spillet i midtugen er de nok mere end friske til at spille det legendariske Torino-opgør.

Mulig startopstilling for Juventus: Buffon, Chiellini, Rugani, Lichtsteiner, Sandro, Pjanić, Matuidi, Cuadrado, Dybala, Mandžukić, Higuaín

Mulig startopstilling for Torino: Sirigu, De Silvestri, Molinaro, N’Koulou, Moretti, Rincón, Baselli, Falqué, Ljajić, Niang, Belotti

Resultat: 

(Photo by Marco Luzzani/Getty Images)

Torino har godt nok startet godt i denne sæson, men de vil formentlig løbe ind i en lidt for stor en mundfuld senere i dag. Den gamle Dame vil tilintetgøre by rivalerne i jagten på klubbens sjette Serie A-titel i streg.

Opgøret mellem de to klubber har ofte en masse mål og vi forudsiger en storsejr til Juventus – i sær, hvis de formår at åbne Torino defensiv tidligt og lave de første mål inden halvleg.

Torino har samtidig lukket fire mål ind i deres sidste to kampe. Derudover skal man ikke afskrive klubbens offensiv helt – de kan stadig levere på egen hånd mod de bedste.

 Juventus 4-1 Torino