Det er blevet tid til torsdagens brandvarme transferrygter, og vi bringer dem til jer lige her. Den tæller flere store spillere som Giroud, Mahrez, Bonucci og så videre… 

Pepe Reina

SSC Napoli v Cagliari Calcio - Serie A

Transfer: Napoli til Manchester City

Et bizart rygte. Manchester City vil formentlig prøve at hente Napoli nuværende keeper Pepe Reina, der er tidligere Liverpool stopper. Han vil formentlig blive tiltænkt en plads i stedet for anden keeper Claudio Bravo, som backup for Ederson.

Nelson Semedo

FBL-POR-LIGA-BENFICA-TONDELA

Transfer: Benfica til Barcelona

Barcelonas jagt på at løse deres højreback problem skal måske findes i Benficas 23-årige forsvarsspiller Nelson Semedo, der formentlig vil komme til at koste den catalonske storklub omkring 250 millioner.

Riyad Mahrez

Leicester City v Watford - Premier League

Transfer: Leicester City til Roma

Fraværet af Mohamed Salah, der netop er røget tilbage tilbage til Premier League – denne gang for Liverpool – og det skaber rum for en potentiel transfer, der sender Leicester City stjernen Mahrez til Roma.

Nacho Monreal

Arsenal v Manchester United - Premier League

Transfer: Arsenal til Athletic Bilbao

Athletic Bilbaos længere varende jagt på Arsenals venstre back Nacho Monreal kan endelig blive en realitet. Den unge Gunners spiller kan nemlig sig selv slået af, eftersom London klubben netop har sikret sig Sead Kolasinac.

 Olivier Giroud

Arsenal v Crystal Palace - Premier League

Transfer: Arsenal til Borussia Dortmund

Med Arsenal, der netop har slået rekord og købt Alexandre Lacazette for over en halv milliard, kan en anden franskmand, Giroud, være på vej væk fra London. For Dortmund kan nemlig mangle en frontangriber, hvis deres afrikanske landsholdsspiller Pierre Emerick Aubameyang skifter væk fra klubben.


Leonardo Bonucci

Juventus FC v Genoa CFC - Serie A

Transfer: Juventus til AC Milan

Den italienske forsvarslegende er blevet sat i forbindelse med et skifte væk fra Torino og de italienske mestre. Den klub, der meldes interesseret er de evige rivaler fra AC Milan, der bliver støttet af de nyrige kinesiske ejere.