Vi bringer jer her, torsdag aften, de mest varme navne i moderne fodbold. Læs med nedenfor, hvem det indebærer. 

AF KRISTIAN PARIS

Manuel Lanzini

Transfer: West Ham United til Barcelona

Barcelona er for alvor på jagt efter enhver angriber /kantspiller til deres trup inden transfervinduet lukker om en uges tid. Den offensive profil for Premier Leauge klubben West Ham, Manuel Lanzini, rygtes derfor også til Catalonien som en slags Plan B.

Lucas Vazquez

Transfer: Real Madrid til Arsenal

Vazquez fremtid i Spanien er nok ikke særlig positiv. Den unge angriber fra klubbens egen akademi er angiveligt på vej til Arsenal for at styrke Wengers bredde i den offensive del af Londontruppen. Den 26-årige spiller har ellers imponeret for hovedstadsklubben på det seneste,hvor han var med til at vinde både La Liga og Champions League i sidste sæson.

Rafinha

Transfer: Barcelona til AC Milan

AC Milan bliver ligesom Barcelona sat i forbindelse med alverdens spillere i øjeblikket. Nu er den gal igen. Italienerne rygtes sammen med Barcelonas 24-årige offensivspiller Rafinha, der ikke har fået så meget spilletid, som han kunne have håbet på.

Robert Snodgrass

Transfer: West Ham United til Aston Villa

West Ham er meget på markedet her i slutspurten. Aston Villas manager Steve Bruce vil nu hente West Hams midtbanespiller Robert Snodgrass, der siden skiftet til London i januar har skuffet mere end normalt.

Ahmed Musa

Transfer: Leicester City til Burnley

Demn lynhurtige afrikaner kan allerede,efter blot en sæson for Leicester, være på vej væk fra klubben. Derfor står Burnley eftersigende parat til at snuppe spilleren på en etårig lejeaftale, hvor han kan spille sammen med den nye angriber Chris Wood.