Der var (måske lige lovlig meget) gang i den, da PAOK og AEK Athen stødte sammen i den græske Superliga søndag aften. Topkampen mellem rækkens nummer 3 og førerholdet blev ramt af en lettere tragisk hændelse kort før kampen oprindeligt var slut. Det var nemlig noget, der skete udenfor banen, som for alvor fik snakken i gang hjemme i de græske stuer. 

Foto: Michael Debets/Pacific Press/LightRocket via Getty Images

Det var ellers forløbet helt stille og roligt, da PAOK Saloniki og AEK Athen stødte sammen i en vaskeægte græsk duel søndag aften.

Men det var alt andet end roligt, da dommeren sent i kampen besluttede sig for at annullere en scoring.

Det er sjældent kedeligt, når der er kamp i den græske Superliga. For både hjemme- og udeholdets fans har tradition for at give den gas til opgørene, hvilket medvirker til en fantastisk kulisse, der er uden sidestykke.

Dog sad følelserne helt ude på tøjet, da PAOK Saloniki og AEK Athen i søndagens udgave af klassikeren mellem de to store byer i Grækenland stødte sammen på Toumba Stadium i Thessaloniki.

PAOKs klubejer, Ivan Savvidis, løb nemlig på banen med en pistol i baglommen. Den kunne klart synes af både tilskuere på stadion og seerne hjemme i stuerne.

Savvidis er en græsk forretningsmand og politiker, som har siddet i landets parlament. Han er tilmed en af landets rigeste mænd, og så ejer han altså en af klubberne i Grækenlands næststørste by, Thessaloniki, PAOK.

På nedenstående billede kan pistolen tydeligt ses i Savvidis’ lomme.

Der var en grund til, at Ivan Savvidis løb på banen. Hans klub blev nemlig underkendt en scoring for offside.

Det fik klubejeren op i et rødt felt, og til at jagte dommeren på banen. Derfor løb han på banen sammen med en masse vrede fans.

Kampen var tæt på at blive fløjtet af, men i det 90. minut valgte klubejeren sammen med en masse vrede fans at løbe på banen.

Endnu et billede fra indløbet viser i øvrigt, at Savvidis ikke havde været bleg for at trække pistolen.