Hobros sportschef, Jens Hammer Sørensen, er genstand for en del tumult og kaos i dag. Det skyldes, at der har været stor forvirring omkring Hobro-chefens fremtid i det nordjyske. Det var ellers meldt ud på Randers Realskoles Facebook-side, at han stoppede i klubben. Det passer dog ikke. Han får blot færre arbejdsopgaver.

HOBRO, DENMARK – APRIL 10: Jens Hammer Sorensen, manager of Hobro IK looks on after the Danish Alka Superliga match between Hobro IK and Esbjerg fB at DS Arena on April 10, 2015 in Hobro, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Jens Hammer Sørensen stopper altså ikke i Hobro IK, til trods for videoens budskab. Det hele har været en stor misforståelse, kan hovedpersonen nu selv offentligt fortælle.

-Jeg er meget ked af den forvirring, jeg har skabt med videoen til Randers Realskoles Facebook-side. For skolen, eleverne og deres forældre var det vigtigt for mig at understrege, at jeg har fuldt fokus på jobbet som lærer på skolen. Men at jeg skulle stoppe i Hobro IK er en misforståelse, siger Jens Hammer Sørensen, og supplerer.

-Der er blot tale om, at jeg får lidt færre arbejdsopgaver i klubben, da vi i fællesskab er blevet enige om at omstrukturere arbejdsfordelingen en smule. Jeg er blevet spurgt meget ind til, om man kan være skolelærer og sportschef i en Superliga-klub på samme tid, og det mener jeg stadig, man kan, afslutter Hammer Sørensen.

Jens Hammer Sørensen var en del af den stab, der var med til at sikre den lille klub, Hobro IK, oprykning til Superligaen for første gang i sæsonen 2014/15.

Siden da har klubben været rykket ned, men er i denne sæson atter repræsenteret i landets bedste række.

LÆS OGSÅ: Aftale på plads: Kvindelandsholdet spiller den vigtige kamp mod Ungarn