Tottenham havde nok en af klubbens bedste sæsoner i sidste sæson, og den triumf skal de naturligvis følge op efter ferien. Og det indebærer  i hvert fald ikke et salg af deres tidligere Sporting spiller Eric Dier, der har leveret imponerende præstationer på det seneste i Tottenham-trøjen. 

AF KRISTIAN PARIS

Lige nu er det eftersigende Manchester United, der er de største bejlere til Tottenhams defensive midtbanespiller eller back, Eric Dier. London klubben sender en tydelig besked til de røde djævle og resten af Premier League: Dier skal ingen steder uanset prisen.

 

Den 23-årige spiller har leveret så gode præstationer, at klubber som United, City og PSG
angiveligt har meldt sin interesse i den unge landsholdsspiller.
Tottenham Hotspur v Manchester United - Premier League

Alligevel insisterer manager Mauricio Pochettino på, at midtbanespilleren ingen steder skal hen. Det bekræfter football.london her til eftermiddag. Klubben er under ingen omstændigheder klar til at sælge Dier – uanset prisen.

Dier selv kom til London i 2014 fra Sporting CP, efter at have tilbragt det meste af ungdommen i Portugal. Hurtigt blev han en del af de startende 11 for Spurs, og over de sidste tre sæsoner har han spillet 96 ligakampe for London klubben. Hans evne til at spille flere positioner (defensiv midtbane, venstre back og midterforsvarer) er en nøglefaktor.

Og Spurs slår da også fast, at Dier er en nøglespillerne forud for den kommende sæson. En sæson, der forhåbentlig ender ud med et engelsk mesterskab til de hvide fra Nordlondon.

Og forhåbentlig holder udsigten til en pokal på Dier og resten af truppens stjerner. Deriblandt danske Christian Eriksen.

Ligeledes meldes der også om, at Dier er en nøgligefigur i Spurs’ omklædningsrum. Han har siden sin ankomst vist at være en værdifuld spiller – både på banen, men også uden for banen.