Tottenham blev i sidste sæson nummer to i ligaen – klubbens bedste præstation siden de vandt landets bedste række tilbage i de brandvarme 60’er. Før det overhovedet hed Premier League. 

AF KRISTIAN PARIS

Og nu er klubben ved forlænge med en af deres store spillere forud for næste sæson. Samme succes som sidste år skal gentages.

Der er tale om englænderen Danny Rose, der er på vippen til at sætte sin signatur på en ny kontrakt med London klubben. Pochettino prøver at holde Premier League konkurrenterne Man Utd og Man City fra at hente den solide forsvarsspiller.

Tottenham har for nyligt solgt ud af en af deres andre store forsvarsspiller. Det var Kyle Walker, der efter et halvt årti i klubben forlod den til fordel for Manchester City i en handel, der estimeres til at være på omkring 500 millioner.

Nu prøver de blå fra Manchester at hente Rose for en del mindre – nemlig kun ca 350 millioner.

Southampton v Tottenham Hotspur - Premier League

Den britiske avis the Mirror hævder, at Rose’ navn blev bragt til tale under forhandlingerne til Walkers salg. Men Tottenham har afvist foreslaget prompte – de vil holde på deres stjerne forud for næste sæson.

Manchester United har også jagtet den engelske landsholdsspiller på det seneste. Faktisk siden januar har klubben vist interesse i spilleren, der dog på samme tid fik en alvorlig knæskade. Men de har eftersigende fået samme svar som City.

Tottenhams stramme lønbudget har gjort, at den tidligere Tottenham spiller Walker, har kunnet forhandle sig til at tjene i omegnen af 1,4 millioner om ugen hos City – og det er altså dobbelt så meget som på White Hart Lane.

Tottenham Hotspur v Hull City - Premier League

Siden Mauricio Pochettino fik jobbet som Tottenham manager, har både Rose og Walker udviklet sig ekstremt meget til nogle af de bedste backs i Premier League, hvorfor andre klubber også er interesseret i duoen.