Tottenham Hotspurs anfører Hugo Lloris har undskyldt efter det tidligere på ugen blev afsløret, at han har været involveret i en meget slem episode. 

Det kom nemlig frem, at franskmanden har kørt i sin bil, da han var fuld og er blevet stoppet af politiet. På pressemødet undskylder han episoden og tager det fulde ansvar for sine handlinger. Han tilbragte den efterfølgende nat i politiets varetægt – omkring 7 timer.

Lloris var anfører for sit land under VM, da de sejrede i sidste  måned. Han blev stoppet af en rutine vogn i London omkring 02:20 natten til lørdag. Her blev han testet positiv for at være beruset af alkohol.

 (Photo by Michael Regan/Getty Images)

Han blev taget til politistationen i Charing Cross, hvor han blev anklaget for at have kørt spirituskørsel. Han blev dog løsladt efter kaution og syv timer i arresten om natten.

Lloris har siden da undskyldt og undskyldt igen og igen. Det er naturligvis mere end pinligt for en topspiller i Tottenham, verden og i Premier League. Det skete nemlig kun tre dage væk fra storkampen mod Manchester United i sidste uge.

Lloris fortryder

” Jeg ønsker at undskylde af hele mit hjerte. Jeg vil gerne undskylde til min familie, min klub og mine holdkammerater, manageren og alle klubbens fans. ” udtaler han til the Mirror.

” Jeg tager det fulde ansvar for mine handlinger og det er bestemt ikke et eksempel jeg ønsker at sætte. ” fortsatte han.

Lloris er indkaldt i Westminister Magristrates retten allerede den 11. september. Der kan han forvente at få sin dom.

En lidt værre dom er dog, at han risikerer at miste anførerbindet i Tottenham – specielt, hvis han af retten findes skyldig.

” Klubben tager situationer som denne meget seriøse og vi vil håndtere det  på en ordentlig måde, men internt. ” har en af klubbens talsmand udtalt sig til den samme avis.

Pochettino er naturligvis ikke så glad for episoden og han forventes snart at tage en beslutning på den 31-åriges vegne.