Der har været meget snak om Walker for Tottenham Hotspurs. Først blev Kyle Walker solgt for et rekordstortbeløb til rivalerne fra Manchester City, som den dyreste brite i historien. Nu har en anden Walker fundet rampelyset for en stund. 

AF KRISTIAN PARIS

For det forlyder nemlig, at Tottenhams nyeste bud på  en ung, talentfuld engelsk spiller, er ved at vinde ind i folks hjerter.

London klub har ikke rigtig fået handlet for de mange millioner som de fik for Kyle Walker tidligere på sommeren, og det har altså ladt højrebacken på holdet være ikke besat. Den situation har unge Kyle Walker-Peters benyttet sig af og spillet sig ind i Tottenhams fans hjerter.

Han har gjort det så godt, at klubben eftersigende overvejer at tilbude den blot 20-årige spiller en ny, femårig kontrakt, eftersom han kun har halvandet tilbage af den nuværende.

 (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)

Walker-Peters kom til London sidste februar og han siden da strålet ethvert minut han har været på banen. Derudover spillede han mere end fremragende for Englands U20-mandskab, der i sommers spillede sig i EM-finalen.

Det har ført til, sammen med fraværet af Kyle Walker, og et skadet andetvalg, Kieran Trippier, at Peters var den eneste til at spille højrebacken i opstartsperioden for klubben.

I sin debut for klubben i Premier League i sidste uge blev han udnævnt til kampens spiller – ret godt gået af en højreback.

Dog kan Walker-Peters også sagtens spille højre og eller venstre kant eller back. En egenskab, der gør ham ekstremt værdifuld for manager Mauricio Pochettino i den kommende sæson.

TRansfervinduet er ikke slut endnu, og det betyder stadig, at Tottenham kan hente en ny højreback. Davinson Sanchez fra Ajax er senest blevet sat i forbindelse med London-klubben.