Tottenhams manager, Mauricio Pochettino, har varslet, at nye spillere vil ankomme til White Hart Lane inden længe. En af de spillere, der sandsynligt kan komme til den engelske hovedstad er Ajax-forsvareren, Davinson Sanchez. Londonklubben vil byde 350.000.000 kroner på den hollandske stjerne, det skriver The Sun.

STOCKHOLM, SWEDEN – MAY 24: Marouane Fellaini of Manchester United and Davinson Sanchez of Ajax compete for the ball during the UEFA Europa League Final between Ajax and Manchester United at Friends Arena on May 24, 2017 in Stockholm, Sweden. (Photo by Mike Hewitt/Getty Images)

Pochettino er den eneste Premier League-manager, der stadig har til gode at købe ind denne sommer. De 50 millioner pund, der blev sikret i forbindelse med Kyle Walkers afgang er dog til fri afbenyttelse, og det ventes, at Pochettino vil hente omkring 3 til 4 spillere ind denne sommer.

Tottenham har påbegyndt forhandlingerne med Ajax om Sanchez, som før har indrømmet, at drømmen er at spille for FC Barcelona engang i fremtiden.

Den 21-årige spiller ankom til Ajax allerede sidste sommer, men endte med at blive Årets Spillers, selvom han ikke viste mig af sig selv i Europa League-finalen mod Manchester United tilbage i maj.

LÆS OGSÅ: Rygte: Dortmund har allerede erstatningen klar for Dembelé