Foto: Valerio Pennicino

Foto: Valerio Pennicino

Den engelske fodboldklub, Tottenham Hotspur, der til dagligt holder til i det nordlige London, har ifølge det britiske medie, Evening Standard, kig på den spanske angriber fra Juventus, Alvaro Morata.

Juventus købte i sommers de to angribere, Mario Mandzukic og Paulo Dybala, og det har medført, at der er blevet droslet alvorligt ned på spilletiden til spanieren, selv om han havde en imponerende første sæson for ’Den Gamle Dame’.

Ifølge Evening Standard kan handlen allerede falde på plads i denne måned, hvor Juventus også forventes at bringe Edinson Cavani fra PSG til klubben.

Tottenham har længe været kædet sammen med en række angribere, da man angiveligt søger efter en backup til Harry Kane, og her er valget altså faldet på den 23-årige Morata.

Harry Kane er den eneste egentlige angriber i Tottenham, så derfor kan Morata blive en vigtig mand for Tottenham, hvis Kane skulle gå hen og pådrage sig en skade, eller skifte væk fra London-klubben.

Lokalrivalerne fra Arsenal er dog også sat i forbindelse med spanieren, og det kan komplicere et eventuelt skifte.

Spanske Alvaro Morata er et produkt af Real Madrids ungdomsakademi, hvorfra han skiftede til Juventus i sommeren 2014, hvor han sidenhen har fået 47 kampe og scoret ni mål.

Læs også: Chelsea på rov hos Paris Saint-Germain