Tottenham havde en formidabel sæson sidste år. Nu prøver de at fortsætte de gode præstationer i den nye. 

AF KRISTIAN PARIS

Og for at præstationer skal blive ved med at komme, kræver det forstærkninger. Forstærkninger i form af at udvikle spillere men også nogle nye ansigter. Og et ansigt har længe været rygtet sammen med London klubben.

Det drejer sig om Barcelona midtbanespilleren Andre Gomes, der længe er blevet rygtet sammen med Eriksen og co. Men nu skriver det italienske medie Calciomercato, at midtbanespilleren ikke er på vej til den engelske hovedstad – men i stedet til en af mest succesfulde steder i italiensk fodbolhistorie.

Den portugisiske superstjerne bliver repræsenteret af super agenten Jorge Mendes fra samme land. Han skal prøve at forhandle en ny aftale til landsholdsspilleren med enten Tottenham, Barcelona eller de nye i jagten; Juventus.

På den anden side er Gomes også blevet kædet sammen med Manchester United, der var meget tæt på at hente ham i sommers.

(Photo by Jean Catuffe/Getty Images)

Avisen afslører, at den forestående afgang af portugiseren har været planlagt siden sidste juni. Mendes  – agenten – er klar over Juventus interesse i spilleren, og vil formentlig prøve at tilbyde ham til klubben til januar, når transfervinduet i gen åbner.

Den portugisiske EM vinder har ikke rigtig levet op til de store forventninger, der var til ham, siden han kom til Valencia for hele 310 millioner kroner. Han er alsidig spiller, der er teknisk god, og derfor ville han være perfekt for enten Juventus eller Pochettinos mandskabs i Premier League.

Spurs er nu blevet en klub, der er i stand til at hente de største spillere fra de største klubber, og et indkøb af den portugisiske europa mester vil medføre, at de blot cementerer deres topposition i international fodbold fastholdes, eller til og med forøges.