Tottenham har ikke været Europas mest aktive klub på transfermarkedet denne sommer. I hvert fald ikke, når det kommer til at hente spillere til klubben. I stedet har London klubben valgt at sætte  sin lid til de spillere, der i sidste sæson blev nummer to – kun overgået af mestrene fa City. 

AF KRISTIAN PARIS

Og den lid indebærer, at klubben bliver nødt til at tro på egne spillere og forlænge med nogen af dem man tror kan bidrage til holdets succes i mange år fremover. Deriblandt er en af klubbens store forsvarsstjerner, belgieren Toby Alderweireld.

Landsholdsspilleren har ellers været genstand for stor spekulation denne sommer, efter han blev kædet sammen med et skifte væk fra London klubben tidligt på sommeren. Det skete efter han insisterede på en lønforhøjelse, ellers ville han forlade klubben.

Men nu insisterer belgieren – i et nyt interview- at det nu kun handler om fodbold for ham. Han hævder, at han har overladt forhandlingerne om en ny kontrakt til sin egen far og agent.

 (Photo by Catherine Ivill – AMA/Getty Images)

– Jeg prøver at holde fokus på det, der sker på banen. At hjælpe holdet via mine kvaliteter  er i øjeblikket førsteprioritet – det bør det altid være. Hvis bare det er i orden vil resten ordne sig, fortalte Alderweireld i et interview med TalkSPORT.

– Lige nu står min agent og min far for kontraktforhandlingerne med klubben. Jeg er her for at spille fodbold og vinde trofæer med Spurs. Det har jeg prøvet at gøre fra dag 1, og det vil jeg blive ved med uanset, hvad.

Spurs har startet sæsonen ok godt. Senest slog de giganterne fra Dortmund på hjemmbane med 3-1 i Champions Leagues første gruppespilskamp. Noget, der vi booste holdet yderligere i weekendens Premier League kamp mod Swansea, der spilles 18:30 senere i dag.