Tottenham-spilleren Toby Alderweireld roser den stærke defensive midtbane-duo, som Tottenham har.

Af Lasse D. Drescher

Tottenham-stjernen Toby Alderweireld fortæller at Tottenham har en duo, på midtbanen som er meget vigtig og solid. Duoen består af Victor Wanyama og Mousa Dembélé. Victor Wanyama er den eneste Tottenham-spiller som har spillet alle sæsonens kampe.

(Photo by Plumb Images/Leicester City FC via Getty Images)

De to store midtbanespillere er både store og fysisk stærke, men de er også gode på bolden begge to. Mauricio Pochettino skulle foretrække at have to spillere, til at forsvare forsvaret. De to spillere er så blevet Victor Wanyama og Mousa Dembélé.

Toby Alderweireld udtaler følgende:

“Det gør vores tid nede i forsvaret meget nemmere, når de er foran os og forsvarer os. De har været så vigtige for vores gode sæson, og vi er meget lykkelige for at have dem. De spiller begge to helt fantastisk, og de skal nok vise deres værd for holdet, i resten af sæsonen.”

Eric Dier og Harry Winks har tidligere spillet på positionerne som de defensive på midtbanen, men Pochettino har tydeligvis fundet ud af at Dembélé og Wanyama er den stærkeste duo som Tottenham kan stille med på den defensive midtbane.

Læs også: Villarreal-stjerne rygtes til Serie A