Tottenham havde nok en af klubbens bedste sæsoner længe, da de blev nummer to i Premier League og måtte se sig slået af by rivalerne fra Chelsea. Ganske ærgerligt.

AF KRISTIAN PARIS

Og som Tottenhams Kyle Walker ser ud til at skifte London ud med den blå del af Manchester i en handel, der eftersigende slår alle rekorder, har Spurs’ manager Mauricio Pochettino angiveligt allerede fundet den engelske landsholdsspillers erstatning. Navnet er ganske uvist medmindre man sad fast foran skærmen til alle af Bundesliga klubben Bayern Leverkusens kampe i sidste sæson.

 

Det unge Leverkusen talent, Benjamin Henrichs, har nemlig imponeret de fleste med sine gode
præstationer i sidste sæson for den tyske klub Bayern Leverkusen. Og i særdeleshed i mod
Pochettino og co. da de to klubber stødte sammen i Champions League tidligere på året.
Den alsidige forsvarsspiller er ifølge Bleacher Report på ønskelisten i London klubben.
FBL-CONFED-CUP-MATCH11-GER-CMR

Og allerede i maj i dette år blev den kun 20-årige tyskeres præstationer lagt mærke til, da klubben tilbød den unge spiller en ny kontrakt. For Henrichs optrådte nemlig hele 39 gange for klubben i sidste sæson, eftersom han både kan spille på venstre back OG højre back.

Derudover medfører han hurtighed og eminente overlaps på kanten. Derfor vil de fleste også mene, at han vil være en passende erstatning for landsholdsspilleren Kyle Walker, der længe er blevet rygtet væk. Især rivalerne Manchester City, der har mistet begge højre backs på en fri transfer, holder øje med spilleren.

For City er netop blevet snydt på det groveste, eftersom deres hoved mål i dette transfervindue hed Dani Alves. Men brasilianeren har valgt at gå pengenes vej og i stedet valgt PSG.

Germany Training and Press Conference - FIFA Confederations Cup Russia 2017

Men beslutningen for Spurs er ikke endelig endnu. Ifølge flere britiske medier holder klubben også øje med den portugisiske forsvarsspiller Ricardo Pereira fra FC Porto