Sæsonen nærmer sig sin afslutning med under 10 spillerunder tilbage. Derfor er det også kun naturligt at klubberne så småt begynder at se frem mod næste sæson. Hvilke spillere, der skal forlænges med, hvem man skal sige farvel til, og vigtigst af alt; hvem der skal hentes ind som forstærkning. 

AF KRISTIAN PARIS 

Netop det er London-klubben Tottenham så småt begyndt at overveje, og det er ikke hvem som helst, de hvide fra nord-London overveje at hente ind.
Det er nemlig ingen ringere end en af Evertons helt store profiler fra egen avl, Ross Barkley.

Tottenham vil gøre alt, hvad der står i deres magt for hente den engelske landsholdspiller. Han er deres øverste transferønske. Det bekræfter the Mirror. 

Den 23-årige englænder er tidligere blevet kædet sammen med et skifte væk Goodison Park, til blandt andre Manchester United og Tottenham.

Evertons og Barkley fine form i de seneste runder, har medført, at Merseyside-klubben ligger nummer syv med 49 point. Selv har Barkley nettet én gang og lavet tre assist de sidste fem kampe.

April 3, 2016 

Ross Barkley har faktisk tidligere været ude i kulden i Everton efter dårlige præstationer, men har i denne sæson virkelig formået at hanke op i sig selv. Han er en fast starter for Ronald Koemans trupper.

En transfer væk fra den blå del af Liverpool kan eftersigende løbe op i omkring 300 millioner, men det betyder bestemt ikke, at Barkley er sikret en startplads på White Hart Lane.

Her er der nemlig masser af offensive talenter. Blandt andre tæller truppen danskeren Christian Eriksen, der har imponeret alt og alle i denne og foregående sæson. Derudover er der også det unge stjernefrø Dele Alli at finde.
Han er bestemt heller ikke en gut, der er nem at slå ud af de startende 11.