Det var en af de aftener, som man helst vil glemme, hvis man er fan af Tottenham Hotspur. Londonklubben udspillede formentlig sine sidste forhåbninger om et eventuelt engelsk mesterskab i denne sæson, da man hjemme på White Hart Lane spillede 1-1 mod West Bromwich Albion.

Tottenhams Christian Eriksen ser skuffet ud efter gårsdagens kamp. Foto: Reuters / Dylan Martinez

Tottenhams Christian Eriksen ser – med god grund – skuffet ud efter gårsdagens kamp. Foto: Reuters / Dylan Martinez

Det begyndte dog ellers fornuftigt for Londonklubben med danske Christian Eriksen i startopstillingen. Fine aktioner i den første halvleg gjorde ham til en af Tottenhams bedste spillere i de første 45 minutter.

Danskeren lagde da også op til et mål, da han sendte et snævert indlæg ind i boksen, og her kunne Craig Dawson fra West Bromwich så via et selvmål bringe Tottenham noget heldigt, men dog fortjent, foran med 1-0.

Man skulle da også mene, at de hvidblusede spillere ville sætte kampen i cruise-control, og forsøge at lave det mål, som formentlig ville blive dødsstødet i kampen, men utallige chancer blev brændt. Tottenham-spillerne blev mere og mere frustrerede over ikke at kunne ekspandere sin føring, og det lykkedes da også Craig Dawson at gøre sin skade god igen ved at score til 1-1.

Herefter blev opgøret en jævn affære, hvor ingen af holdene formåede at sætte sig for alvor fast og ingen af holdene havde succes med at score yderlige.

Det ender derfor 1-1, og Kasper Schmeichels mandskab, Leicester, er derfor særdeles tæt på et engelsk mesterskab. Schmeichel og co. spiller ude mod Manchester United på søndag.