Tottenham jagter ifølge engelsk medie fortsat, den portugisiske FC Barcelona-spiller André Gomes. Den 24-årige kan ifølge mediet blive en solid tilføjelse til Premier League-storklubben.

Af Lasse D. Drescher

Det engelske medie The Sun skriver at Premier League-storklubben Tottenham fortsat jagter, en forstærkning til midtbanen. Det er fortsat FC Barcelona-midtbanespilleren André Gomes, som Tottenham har set sig lun på.

(Photo: Getty Images)

Den 24-årige portugiser har spillet nogle kampe for FC Barcelona, siden han sidste sommer skiftede til klubben. Gomes har dog ikke formået at tilspille sig en sikker startplads i Ernesto Valverdes Barcelona-trup.

Mediet skriver samtidig at FC Barcelona skulle have fortalt Tottenham, at der er en mulighed for at de kan sikre sig André Gomes. Det meldes at prisen på den 24-årige midtbanespiller ligger på omkring 170.000.000 kroner.

Kan Tottenham sikre sig en erfaren midtbanespiller?

André Gomes er også en spiller som får spilletid på det portugisiske landshold, derfor er der ingen tvivl om at Gomes er erfaren. Både fra landsholdsfodbold, men også fra tiden hos Valencia og senest FC Barcelona.

Læs også: Mourinho: Derfor lod jeg Rooney forlade klubben