Det er sommerferie og det betyder, at de største fodboldligaer står på standby og først åbner om i starten af august. Det betyder også, at holdene i denne periode har mulighed for at forstærke deres mandskaber i jagten på at forbedre sidste sæsons resultater. For man kan altid forbedre sig. Manchester Uniteds træner Jose Mourinho fortæller, at han tror Tottenham Hotspurs vil være tæt på Premier League-titlen i næste sæson. 

Af David Paris 

Den portugisiske træner Jose Mourinho har udtalt til det engelske medie The Guardian, at han tror på, at London-klubben Tottenham Hotspurs i den kommene sæson kommer tæt på at vinde Premier League-titlen. Om de gør det, vil han ikke svare på. Derudover understreger han også, at han eget mandskab kom bagud i ‘den naturlige udvikling’ af fodbold, da den hollandske manager, Luis van Gaal var i klubben.

Indtil videre har Jose Mourinho i alle de klubber han har været i, vundet det nationale mesterskab i den anden sæson i klubben og det er altså den tidligere Real Madrid- og  Chelsea-træners anden sæson i den røde del af Manchester. Han tror dog, at det vil blive svært at fortsætte den statistik.

Da han blev spurgt, hvad chancerne er for, at The Red Devils, som United også kaldes, bliver engelske mestre for 21. gang i historien, svarede han følgende: “Jeg tror ikke, vi er de største kandidater til titlen, men vi er kandidater. Alle taler om størrelsen af investeringen hos Man City hidtil lige under 1,8 miliarder kroner , men der er et andet hold, som jeg føler niveauet af deres investeringer er fænomenale – Tottenham. Indtil nu har de brugt nul pund, ikke? De holder alle de spillere de ønsker at beholde. De holder Dele Alli, Harry Kane og Toby Alderweireld, de beholder Eric Dier, de beholder alle, de vil beholde.”