Tottenham sluttede for første gang i mange år i Premier Leagues top tre. De ‘tabte’ mesterskabet for næsen af Chelsea, der nuppede mesterskabet til aller sidst. Nu vil de prøve at bygge på forud for den kommende sæson.

AF KRISTIAN PARIS

For London klubben Tottenham Hotspurs vil nemlig prøve med alt, hvad de kan og hente Evertons stjerne Ross Barkley før de tager til USA på deres pre season tur i denne uge.

Dog har Evertons chef fortalt til den britiske avis the Mirror, at Tottenham ikke vil betale de 450 millioner som Merseyside klubben kræver for den engelske landsholdsspiller. Klubben fra nord London mener nærmere, at spilleren har en værdi på omkring 250 millioner i stedet.

 

Og selvom det ikke er penge klubbens forman, Daniel Levy, mangler efter de netop har solgt Kyle Walker for omkring 500 millioner, er han alligevel ikke interesseret i at investere pengene i et nyt ansigt til White Hart Lane. 

Mauricio Pochettino  har angiveligt fortalt Levy, at Barkley er hans førsteprioritet denne sommer, men Levy er ikke klar på at betale så meget for den 23-årige englænder, der kun har et år tilbage af sin kontrakt med den blå klub fra Liverpool.

Og netop det har Evertons manager Ronald Koeman prøvet at forhindre. Hollænderen har ihærdigt de sidste par uger forsøgt, at få Barkley til at sætte sin signatur på en en ny kontrakt, der vil sikre ham ca 1 millioner om ugen.

Det har han prompte afvist. Angiveligt fordi han ønsker at forlade klubben og komme til London istedet.

Derfor, hvis uheldet er ude, har Koeman allerede rettet sit blik mod Barkleys afløser. Koeman er nemlig  meget optaget af at hente Swanseas islandske midtbanespiller Gylfi Sigurdsson, der har præsteret fremragende de sidste par sæsoner for klubben fra Wales.