Cesc Fabregas fra Chelsea og Hon Seung-Min fra Tottenham. (Getty Images)

Cesc Fabregas fra Chelsea og Hon Seung-Min fra Tottenham. (Getty Images)

Hjemme på White Hart Lane tog Tottenham imod en anden London-klub, nemlig Chelsea FC. I en kamp, der bød på mange chancer, måtte begge hold dog tage til takke med et point hver. 

Der var fuld fart fremad, da de to London-klubber stødte hovederne sammen denne søndag eftermiddag. Christian Eriksen spillede i øvrigt sin kamp nummer 100 for Tottenham Hotspur.

Chelsea startede lidt overraskende uden det normale førstevalg Diego Costa, der i dagens opgør, havde sat sig til stede på bænken. Det gav chancen til spydspidsen Eden Hazard, der erstattede Costa.

Og det var da også Hazard, der havde Chelseas første store mulighed, da Oscar lagde et perfekt indlæg til bagerste stolpe, men Hazard kunne ikke placere sit hovedstød præcist nok.

Få minutter senere var Chelsea endnu en gang tæt på at komme foran, da Pedro forsøgte en afslutning mod den fjerneste stolpe, men afslutningen røg lige forbi mål.

Tottenham viste også tænder, men ikke effektivitet, da Son Heung-Min brændte en stor chance, som sad lige på Chelsea-målmand Asmir Begovic.

Anden halvleg var præget af en lidt mere tilbageholdene tilgang for begge mandskaber. Danske Christian Eriksen spillede fuld tid, men kunne altså ikke ændre på, at kampen endte 0-0.

Resultatet har ikke den helt store effekt på stillingen i Premier League, men Chelsea rykker en plads opad i tabellen, og er nu nummer 14, mens Tottenham stadig ligger på en solid femteplads.