Som forberedelse til næste års formodede UEFA Champions League deltagelse skulle Tottenham-formanden Daniel Levy eftersigende være på udkig efter flere forstærkninger til truppen – og ifølge The Sun skulle Jordan Henderson være på blokken

Af: Thomas Burchardt

Tottenham vil formentlig forberede et bud på op til £25m pund, i et forsøg på at hverve den rutinerede midtbane-general til London. – The Sun

Kunne Jordan Henderson være på vej væk fra Anfield?  (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Kunne Jordan Henderson være på vej væk fra Anfield? (Photo by Andrew Powell/Liverpool FC via Getty Images)

Det er ikke blevet til meget Champions League-fodbold for Jordan Henderson i Merseyside-klubben og derfor mener Tottenham-cheferne at det skulle være muligt at lokke Liverpool-kaptajnen til klubben næste sommer.

Læs også: Top 5 Længste stimer ubesejret

Tottenham bossen Daniel Levy ved at den forrygende sæson i Spurs ikke er gået ubemærket hen hos rivalerne, og i et forsøg på at holde på Mauricio Pochettino. Skulle London klubben være klar til at tilbyde cheftræneren en masse muligheder for at forstærke holdet frem mod den kommende sæson, som formentlig byder på en sjælden deltagelse i Champions League.

Derfor vil Tottenham sende et signal til, både deres modstandere og til cheftræner Mauricio Pochettino, ved at forsøge at hente profiler fra deres Premier League rivaler.

Liverpool har ingen interesse i at miste Jordan Henderson, og med over 4 år tilbage i hans kontrakt, skal Jordan Henderson selv vise interesse i skiftet før det kan blive en realitet.